Els cinemes SCREENBOX 

Han estat preparant la reobertura per a fomentar la interacció entre el cinema i l´espectador, en una tendència que està trucant amb força a la porta del sector,que encaixi amb la nova normalitat i que fomenti espais que evitin concentracions de molta gent.

 

 

Els cinemes JCA

Els cinemas JCA a Alpicat  están equipats amb tecnología 4K de Sony Digital Cinemes. 

 

El CaixaForum Lleida

CaixaForum Lleida és un espai cultural obert a tots els ciutadans, que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l'educació. 
Caixaforum Lleida ocupa avui l'edifici modernista de l'antic cinema Viñes, un immoble de l'arquitecte Francesc de Paula Morera Gatell, situat en el centre històric de la ciutat. L'edifici va ser concebut en un inici com a sala d'espectacles, llavors sota el nom de Teatre Viñes, i des de 1928 fins a 1978 es va convertir en una de les sales de cinema històriques de la ciutat. En 1990 es va convertir en Centre Cultural de la Fundació ”la Caixa” i en 2008, en Caixaforum Lleida.

L'auditori de Cappont de la UdL

L'auditori del campus de Cappont es troba al marge esquerra del riu Segre, al barri de Cappont on  hi trobem  també el Centre de Culturesi Cooperación Transfronterera

 

© 2020 VISUAL ART FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE LLEIDA